Programajánló

Nyíregyházi állatpark

A Nyíregyházi Állatpark a várostól 5 km-re, a sóstói üdülőövezetben található, ahol strandfürdő, falumúzeum és egy parkerdő nyújt kikapcsolódást az idelátogatóknak.

Az Állatpark ebben a természetes, szinte háborítatlan környezetben kapott helyet egy tölgyerdő mélyén. A 30 hektáros területen földrészek fogadják a látogatókat, hogy aki ide belép, végigjárhatja a Földet, megfigyelheti miként élnek a világ különböző vidékein az állatok.

Atlantika Vizividámpark

Az Atlantika Vízividámpark Gergelyiugornyán, a Tisza-Szamos torkolattól 800 méterre található. Egész napos kikapcsolódást kínál a család valamennyi tagjának.
Gyerekeknek kikapcsolódási lehetőséget biztosít:
A kétmedencés, meleg vizes gyerekmedence vízköpővel és a gyerekek számára nagyon kedvelt csúszdákkal, mini csúszdával, az egész kicsiknek bébi csúszdával, óvodás korúaknak spirál és mini anakonda csúszda kínál kellemes szórakozást.

Medencék- Csúszdák
Hat medencével, 13 csúszdával és 2 jakuzzi masszázsmedencével kínálunk kikapcsolódást.

Apagyi Kenderáztató horgásztó.

Természetes tó. Nem hivalkodó, de az évek során minden, ami a nyugodt kényelmes horgászat feltétele, az kialakításra került.
A part járművel aszfaltozott úton megközelíthető, füves, fákkal benőtt partján a horgászhelyek szabadon választhatók.

Sátorozási, főzési lehetőség van és a parton vezetékes ivóvíz hálózat van kiépítve. A falu közelsége biztosítja a bevásárlási lehetőséget, a napijegy váltás helyszínén pedig alapvető horgászati kellékek és nagy választékban etető anyagok és csalik vásárolhatók.

Igény esetén a tó végén lévő táborban tisztálkodási lehetőséget biztosított

Levelek Tó-centrum

A Leveleki-tó Centrum 2000 óta várja a pihenni és a strandolni vágyó vendégeket. A település központjától mintegy 2 km-re található, egy kellemes sétával könnyen elérhető.

Zöld, természetes környezetben található, sok füves résszel és árnyékot adó fűzfákkal. Számos szórakozási lehetőség van, például a strandon röplabdapálya, gyerekeknek játszótér. Zuhanyzót és kempingezési lehetőséget is igénybe vehetnek a látogatók. 

Az extrém sport kedvelők kipróbálhatják magukat a Leveleki Vízisí Centrumban, ahol a 800 m hosszú, 5 szög alakú vízisí pálya izgalmas élményeket nyújt. 

KAPCSOLAT

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, és foglaljon előre egyeztetéssel!